dinsdag 16 november 2010

Op weg naar Hét Congres 2010

Nog maar 7 werkdagen te gaan tot Hét Congres te Papendal. Help. Ik denk altijd  dat ik tijd genoeg heb en dan ineens, zomaar ineens is het zover. Dan moet er van alles last minute geregeld worden. Folder materiaal moet nog besteld. Niet handig. Dus zoeken naar iemand die dat snel kan doen. Welke materialen gaan mee? Wat is daar van op voorraad? En waarom staakt TNT nu? Kortom vanochtend overviel mij dat gevoel van ongelovelijke haast en het komt nooooooit goed.

Even diep in en uit ademen, een wandeling met de hond, en ik voel me een stuk rustiger. Ik heb voorraad zat. Misschien niet van alles wat ik wil laten zien aan de Clusters 3 en 4, maar je kunt op 1 tafeltje toch niet het hele assortiment neer zetten. Dan krijg je dat effect van geen bomen in het bos zien.

Ik heb zoveel prachtige producten om uit te kiezen en van bijvoorbeed de Sprekende Dobbelstenen heb ik een grote voorraad. Daar kan ik wel een leuke aanbieding van maken. Een fikse korting bij afname van 4 stuks. Ook van de spraakmodulen Big Points heb ik genoeg liggen, en van de Easi-speak USB microfoons en er ligt genoeg Emotie materiaal. Taal ballen en schrijfmatten. Kortom genoeg innovatieve en praktische hulpmiddelen voor het (Speciaal) onderwijs, hier liggen. Ook als TNT de hele week blijft staken.

Daarbij heb ik dozen vol visite kaartjes en een prachtige glimlach dus.... het komt wel goed..Schatje.

(Toch even folders bestellen, wie weet komen ze nog op tijd.)

Findy

Geen opmerkingen:

Een reactie posten