maandag 21 januari 2013

Leermethode voor Sociale /Emotionele vaardigheden

Findy's toys brengt nieuw in Nederland de Kimochis Methode:

Dit baanbrekende educatieve programma, integreert met de meeste leerplannen en methodes en is een bewezen en praktische manier om jonge kinderen te onderrichten over persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden.
 
Kimochis -(Kie-Mo-Tjie) betekend “gevoel” in het Japans- zijn leerzame knuffels ontworpen om kinderen te helpen bij het benoemen, begrijpen en beheersen van hun gevoelens, op een speelse en veilige manier.

Elke Kimochis® heeft zijn eigen unieke persoonlijkheid, gevoelens en verhaal. Kinderen kunnen zich identificeren met de Kimochis®, door het ontdekken van karakter eigenschappen, gevoelens en gedrag die ze wellicht herkennen.

Bij de verschillende sociale en emotionele uitdagingen die zich voor doen op school, thuis, onderling met vriendjes of helemaal alleen, helpen deze meerdere keren bekroonde educatieve knuffels kinderen door:

positieve communicatie vaardigheden te ontwikkelen,gezonde relaties op te bouwen, hun gevoelens te herkennen en beheersen, het begrijpen van het verband tussen hun gevoelens en gedrag, het adequaat uiten van hun gevoelens
 
 
Het Professionals Pakket van Kimochis® is een leuke en eenvoudige methode om sociale en emotionele ontwikkeling in het lespakket op te nemen. Dit programma zal u helpen een positieve, zorgzame omgeving te creëren, waar uw leerlingen zich verbonden, betrokken en gewaardeerd zullen voelen. Een goede leeromgeving waar door iedereen respectvol en vriendelijk wordt gecommuniceerd.
Met leuke activiteiten om, de toon van stem te oefenen, lichaamstaal en op passende wijze reageren op emoties, leren de kinderen technieken om de uitdagingen van het leven het hoofd te bieden.


Wanneer leerlingen effectief kunnen communiceren over hun gevoelens, bouwen ze aan hun zelfvertrouwen, incasseringsvermogen, gevoel van eigenwaarde en sterke relaties.

Door Kimochis® te gebruiken en de lessen over gevoelens in zelf gecreëerde situaties te oefenen om zo het gedrag te beïnvloeden bij conflicten en emoties, wordt er een sterke fundatie gelegd voor het ontwikkelen van de sociale en emotionele intelligentie.


bevat:

Het 296 pagina tellende GevoelensBoek (Engelstalig)

5 Kimochis Karakters

29 gevoelens figuurtjes

Mee-naar-huis gids voor de ouders

Alles in een stevige zwarte tas
Kimochis  voor meer informatie
 Voor prijzen en verkoop kijk op   findystoys
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten