maandag 6 februari 2012

Wie zijn wij?

Voor alle nieuwe volgers en oude volgers die het nog niet wisten............
Hierbij een korte uitleg over wat findystoys.nl doet.

Findy’s toys is een internetwinkel, gespecialiseerd in Bijzondere Educatieve Materialen ter bevordering van de ontwikkeling van het kind.
Het assortiment bestaat uit nieuwe innovatieve materialen, speciaal voor kinderen die extra ondersteuning kunnen gebruiken. Hiermee bieden wij kinderen met een leerachterstand of beperking, hulpmiddelen om tot een zo hoog en breed mogelijk ontwikkelingsniveau te komen.

Findy’s toys voert een exclusief assortiment aan spelmateriaal, wat bestaat uit kwalitatief hoogwaardige producten die vanuit de Verenigde Staten en Europa worden geïmporteerd.
In de samenstelling van het assortiment staan naast kwaliteit en het educatieve karakter, ook de aantrekkelijkheid voor het kind én een hoge speelwaarde centraal.
Zo voert Findy’s toys onder andere een reeks artikelen ter ondersteuning van de cognitieve ontwikkeling, de emotionele ontwikkeling en sensopatisch materiaal.

Findy’s toys levert zowel aan particulieren als aan professionele instellingen, zoals het (speciaal) onderwijs, ( Medisch) kinderdagverblijven, fysiotherapeuten, logopedisten en kindercoaches.

U kunt Findy’s toys tegenkomen op vakbeurzen en congressen en op het internet.  De webshop www.findystoys.nl is een overzichtelijke winkel waar u alle producten kunt bekijken en de informatie er over kunt lezen. Natuurlijk helpen wij u graag aan passend materiaal voor uw kind of praktijk. Aarzelt u vooral niet om contact met Findy op te nemen, zij is telefonisch bereikbaar op
06-52186215.
Bestellen kan via de webshop of telefonisch.

 Findy Agtersmit-Westerweel
Twitter: @findystoys
06-52186215
Dwingeloo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten