dinsdag 23 augustus 2011

Green Toys Twitter Aanbieding


Green Toys is ontwikkeld om ouders en verzorgers een milieu vriendelijk en veilig alternatief te bieden voor traditioneel plastic speelgoed. En dat  milieubewust ook hip en mooi kan zijn bewijst Green Toys, met een gloednieuw merk speelgoed dat nu ook in Nederland verkrijgbaar is.
Elke stap van het productieproces van het speelgoed wordt genomen met het behoud van onze planeet in gedachten.
Green Toys – prijzen winnend en bekroonde – ontwerpen worden gemaakt van 100% gerecycled plastic en andere milieu vriendelijke materialen. Dit plastic is afkomstig van recyclede melkflessen, welke gemaakt zijn van HDP- High Density Polyethyleen- dit wordt gezien als het schoonste en veiligste plastic in omloop. Het betekend automatisch dat alle artikelen BPA en PVC vrij zijn.
Door gerecycled plastic te gebruiken spaart Green Toys energie, verlaagt de uitstoot van broeikasgassen, houdt plastic uit de vuilstorten en spaart natuurlijke grondstoffen.
Natuurlijk zijn Green Toys zelf ook 100% recyclebaar!
Het speelgoed wordt niet gecoat, bevat daardoor geen giftige lakken en is volledig veilig.

Het milieuvriendelijke karakter van Green Toys reikt zelfs tot aan de verpakking. Het ontwerp van de dozen is zo gemaakt, dat er zo min mogelijk materiaal gebruikt wordt.  Alle producten worden geleverd in dozen gemaakt van gerecycled karton en bevatten geen plastic, cellofaan, twistdraden etc. Ook de dozen zijn 100% recyclebaar. Ze zijn niet alleen vriendelijk voor het milieu maar ook voor de kinderen en hun ouders om uit te pakken.
Verkrijgbaar bij: www.findystoys.nl

      

Geen opmerkingen:

Een reactie posten